Mesoterapi og Microneedling

Microneedling. Prinsippet er enkelt. En nålepute rulles over huden og lager opp til 2 mm dype stikk. Prosessen stimulerer kollagenceller til å øke aktivitet. Dette innebærer at hudens egen tilhelingsreaksjon settes i gang. Det dannes helt nye hudceller og blodkappilærer i tillegg til at det produseres kollagen og elastin. Under behandlingen brukes forskjellige typer serum som booster effekten av behandlingen takket være de aktive stoffene som trenger dypt inn i dermis (lærhud). Svært tynne og skarpe nåler etterlater minimal skade, huden skal bare lures til å tro den er skadet. Deretter trenger den ro i 8-10 uker for å gjøre jobben på egen hånd. Fordi microneedling er en måte å provosere kroppen til naturlig cellefornying konkurerer den på høyt nivå med laserbehandling. 

Etter behandlingen er huden svært mottakelig for hjemmebehandling med effektive kremer som kan kjøpes på Skjønnhetsklinikken. 

Mesoterapi er en behandling hvor ulike virkestoffer injiseres i dermis (lærhud) og subcutis (underhud) over hele ansiktet og kropp.

Brukes vanlig for å få yngre og fastere hud,  mot celluliter (lipolysing) og for å stimulere hårvekst (mot hårtap).

Aktive stoffer i serumer er blant andre Hyaluronsyre, Vitaminer A, C, E, Glycolic Acid, Biotin.

Vi bruker ClinicCare sine profesjonelle produkter til injeksjoner og under behandlinger med dermaroller.

Indikasjoner for Mesoterapi og Microneedling er arr, store porer, solskader, ujevn hudfarge, rynker og slapp hud, alopecia (hårtap), synlig kapillærnett på ansiktet (teleangiektasier), strekkmerker.

Kontraindikasjoner

  • Inflamasjon/betennelse i huden

  • Hudkreft

  • Uregulert diabetes

  • Immunitetshemmende medikamenter.

Behandling inkluderer

- rens 

- sprøyter/dermaroller

- maske

 

Pris: se prislisten eller kontakt sykepleier for konsultasjon 4004 19 29

​​​Kontakt informasjon

Skjønnhetsklinikken

Adresse: Majorstuen, Kirkeveien 65

Follow Us

  • w-facebook

Tel: 40041929