Vippe Extensions

 

Her kan du se bilder før og etter behandlingen!

Hva er Vippe Extensions?

Vippe Extensions er en forlengelse av vippene.  Øyenvippe extension er tilgjengelig i et bredt spekter av lengder, farger og tykkelser. Jeg tar normalt en konsultasjon med klientene først, for å se hva slags stil de er interessert i, men lengden og tykkelsen på din naturlige vippe vil være en stor faktor i hvilken størrelse / type extension jeg bruker. Noen med veldig fine og korte vipper vil ikke være i stand til å oppnå så dramatisk effekt som enn som har mye fyldigere og sterkere naturlige vipper. Jeg vil anbefale den beste typen extension som passer dine vipper. Du kan selv velge hvor mye bøy du ønsker på vippene, (se bilde til høyre) det mest brukte hos meg er C.

Vippene er som regel laget av silke, polyester eller mink.

Det tar rundt 2 timer å sette på et nytt sett med vipper.

Klassik vippe Extensions går ut på at man setter et og et extensions hår på din naturlige øyenvipp. Vakkert, naturlig, resultat som gir et åpent blikk!

3-D vipper er tre og tre vipper som blir plassert på en naturlig øyenvipp. Gir masse volum!

5-D vipper er fem og fem vipper som blir plassert på en naturlig øyenvipp. Gir dramatisk volum! 

Fjerning av Vippe Extensions.

Da vi skal fjerne vippe extensions bruker vi en spesiell veske som løser opp limet og vippene blir fjernet helt smertefritt!

Hvordan skal du forbrede deg til behandlingen?

Kom til behandlingen uten sminke på og rundt vippene, du skal helst ikke ha brukt noen olje baserte produkter på vippene den dagen. Ta gjerne med deg noe å høre på og gå en tur på toalettet, husk at du blir liggende en stund. 

 

Gjør prosedyren i å sette på vippe extensions vondt?

Nei, du vil ligge komfortabelt på en behandlingsbenk med øynene lukket. Mange kunder sovner faktisk under prosedyren.

Hvor lenge varer vippe extensions?

Siden vi alle er forskjellige og har forskjellige vipper fra naturens side, vil det variere en del hvor lenge vippe extensions sitter på, noen menneskers naturlige vippesyklus (tiden det tar før de naturlige vippene faller av) er kortere, og da vil også vippeextensions falle raskere av. 

I tillegg produserer noen av oss mer olje ved vippene, noe som kan gjøre at limet løser seg raskere opp.

Uansett bør Extensions vare i minst to uker, dersom vippene faller av i løpet av den første uken, er det et problem med arbeidet som er utført. Eller at pleieinstruksene til etter behandlingen ikke er blitt fulgt. 

Pleieinstrukser til etter behandling!                   VIKTIG!           VIKTIG!            VIKTIG!

 

Vippene må ikke bli våte de første 48 timene etter en behandling.

Dette gjelder også steambad, badstu, svette etc. 

Etter 48 timer kan du vaske ansiktet som normalt, men det anbefales å ikke spyle eller gni på vippene, da vil de holde lenger.

Limet kan løses opp av olje, så det er viktig at man unngår olje baserte produkter. Bruk, ”Oil free” sminkefjerner, ikke la sjampoen renne på vippene(de fleste sjampoer har olje i seg), hold god avstand når du smører på krem, les på ingrediensene på produktene du eventuelt skal bruke rundt øyepartiet. 

Det anbefales ikke å bruke mascara på vippene, da det sliter ekstremt mye på ekstensjonene, og derved forkortes levetiden drastisk. Når du børster vippene, må du passe på å kunn gre tuppene for å unngå at børsten drar med seg vipper. 

Sovestilling kan ha betydning for hvor lenge de varer, dette gjelder spesielt ”magesovere”. Prøv eventuelt et glatt stoff på sengetøyet, så det er mindre sjanse for at de setter seg fast og blir dratt ut mens du sover.

For at vippene skal vare lengst mulig, kan vi anbefale å bruke Eyelash Extension Coating. Det er en type maskara som legger seg som et beskyttende lag rundt vippene og er avstøtende mot fuktighet og oljer. Coatingen får du både i transulent og sort farge. Brukes hver 3-4 dag for best resultat. 

Husk det er Extensions, jo mindre du tar og styrer med dem jo lenger varer de nye fine vippene dine :)

​​​Kontakt informasjon

Skjønnhetsklinikken

Adresse: Majorstuen, Kirkeveien 65

Follow Us

  • w-facebook

Tel: 40041929